Select Page

Sesongkurs

LBK arrangerer en rekke ulike sesongkurs for både barn og voksne. Her er det rom for alle, være seg om du skal prøve deg for første gang eller er viderekommende. Du kan også velge kurs som gjennomføres 1 eller 2 dager i uken, og vi tilbyr også en del kurs med leie av utstyr.

Oppstart for de ulike kursene er i april/mai, og kursene strekker seg til høstferien primært. Enkelte ganger holder vi på lenger også, alt etter som hva værforholdene tillater oss. Kursene følger skoleruta, og tar pause når skolen gjør det. Det gjennomføres ikke kurs på helligdager (røde dager).

For komplett kursoversikt og påmelding, se www.deltager.no (søk opp LBK)

I LBK opererer vi med ulike nivåer:

  • NYBEGYNNER. Her vil du lære å seile rett frem, seile med riktig teknikk, snu brettet, holde høyde og falle av, ikke drive for mye med vinden, slag, seile på kryss opp mot vinden.
  • VIDEREKOMMENDE. Her vil du lære å falle av i alle forhold, seile på kryss i alle forhold, seile på slør i alle forhold, slå og jibbe i alle forhold, bruke trapes.
  • AVANSERT. Her vil du lære å bli trygg i plan, helislag, bli komfortabel i trapeset, benytte begge fotstropper, fullplansjibb, vannstart, pumpeteknikker og evt. hopping.