Select Page

Events, PT-timer, leie utstyr mm.

Events

Enten du skal ha aktiviteter i form av teambuilding og samling med kollegaer, eller du skal dra igang aktivitet med vennegjengen din, så er windsurfing et fantastisk godt valg. Sosialt, samlende, morsomt, aktivt og utviklende. LBK stiller med trenere og utstyr og bidrar til å skape gode rammer rundt dere som kollegaer eller venner. Ta kontakt med oss på info@lysakerfjorden.no for et uforpliktende tilbud.

PT-timer

Kanskje du ønsker å gi bort en gave? Eller kanskje du ønsker å lære windsurfing uten å gå på kurs?

Vi tilbyr PT-timer for deg som ønsker en-til-en opplæring i windsurfing.

Pris kr. 750,- for 90 minutter.

Drop-in på kursdager

I LBK kjører vi kurs 5 dager i uken. Er du ikke påmeldt kurs, kan du likevel ha anledning til å delta på enkelte kursdager hos oss. Ta kontakt med oss på info@lysakerfjorden.no for å undersøke tilgjengelighet.

Pris for drop-in på kursdager er kr. 550,-.

Leie av utstyr 

Er du ikke påmeldt kurs eller andre betalende aktiviteter hos LBK, men likevel ønsker å leie utstyr til SUP eller windsurfing, kan du leie utstyr hos oss. Prisen gjelder for leie i 1 timer. Skal du leie utstyr av oss, anbefaler vi deg at du kontakter oss i forkant for avtale, da vi ikke har bemannet klubbhus til en hver tid. Deltagere på våre kurs har prioritet på utstyret, men de fleste helger i sesong har vi ledig utstyr.

Priser for 1 time

IKKE medlem

Medlem/ går på sesongkurs

New beginner

350,-

300,-

Short boards

400,-

350,-

Foil

500,-

400,-

Foil+ Foil board

700,-

600,-

SUP

150,-

150,-

Våtdrakt per gang

100,-

0,-